Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2013

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από άσκηση των εφέδρων στον ανταρτοπόλεμο

GreenEnergyParts.com | Solar Energy Systems GreenEnergyParts.com | Solar Energy Systems


Η άσκηση με την ονομασία ΤΑΜΣ «ΓΡΙΒΑΣ –ΔΙΓΕΝΗΣ» διεξήχθη το διήμερο 19-201\2013 στην ορεινή ΘΡΑΚΗ.

 Το τμήμα που ασκήθηκε ήταν 42 αντρών (ΛΕΦΕΔ από Θεσσαλονίκη, την Πιερία, την Ξάνθη και την Κομοτηνή), μαζί με την απεικόνιση σύνολο 49 άτομα.

 Η θεωρία που απαιτείται έγινε στα γραφεία της λέσχης σε τέσσερις διδακτικές ώρες και δόθηκε η ευκαιρία να μάθουμε σημαντικούς όρους σχετικά με τον τύπο της άσκησης.

 Αυτό που κάνει την πραγματική εκπαίδευση να ξεχωρίζει είναι η καταπόνηση και η αληθοφάνεια (κατά το δυνατόν), καθώς και η ανησυχία γενικώς για κάτι παραπάνω.
 Έτσι λοιπόν μεγάλος αριθμός εφέδρων «σφυρηλατήθηκε» μέσα από αυτές τις εκπαιδεύσεις αποκομίζοντας ταυτόχρονα χρήσιμες γνώσεις γύρω από τον ατομικό του εξοπλισμό, που με την σειρά του έδωσε στην λέσχη αυτονομία και την δύναμη για πιο μεγάλες ασκήσεις αφού πλέον ο κάθε άντρας ήταν έτοιμος ατομικά και δεν απασχολούσε από πλευράς διοικητικής μέριμνας.

 Αυτός είναι ο κύριος λόγος που συνεχίζουμε να οργανώνουμε-εκτελούμε ασκήσεις τύπου «ανταρτοπολέμου», ενώ γνωρίζουμε ότι δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούμε σε αυτού του τύπου επιχειρήσεις.

 Φυσικά σαν έφεδροι στο πλαίσιο μιας κρίσης ή σύρραξης είναι πολύ πιθανόν να συμμετέχουμε με την μονάδα στην οποία επιστρατευόμαστε σε επιχειρήσεις όπως αυτή του «αντιαντάρτικου».

 Ενεργώντας σαν τέτοια τμήματα γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τον τρόπο σκέψης-ενέργειας και φυσικά τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες ενός πιθανού αντίπαλου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: