Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2013

Τα εύσημα στη ΄΄Δύναμη Δέλτα΄΄ για τον ''ΠΥΡΠΟΛΗΤΗ'' απο τον Α/ΓΕΕΘΑ !

GreenEnergyParts.com | Solar Energy Systems GreenEnergyParts.com | Solar Energy SystemsΔεν κρύβουν την ικανοποίηση τους οι Αξιωματικοί και των τριών Επιτελείων για την ποιο δύσκολη και ποιο πολύπλοκη Άσκηση "ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ 1/13"που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στηνήσο Σάμο !

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που ελάχιστα διαρρέουν η Ταξιαρχία της νήσου είχε σημάνει κόκκινο συναγερμό ενώ ήταν έτοιμη να ενεργοποιήσει αν χρειαζόταν ακόμη και εφέδρους ...
Από το Πλάτανο μέχρι την ψιλή Άμμο ,απο ΚΕΑΠ μέχρι τους Μαυρατζαίους όλοι ενημερώθηκαν και είχαμε την άμεση αντίδραση των δυνάμεων ....στις θέσεις Μάχης !

Ο Δκτης της  ΑΔΤΕ ζήτησε και πήρε αναφορά των δυνάμεων την ώρα που έγινε γνωστό η αεροαπόβαση των επίλεκτων Δυνάμεων της Δυνάμεως  Δέλτα !!!

Χαρακτηριστικό ήταν και η απόλυτη μυστικότητα της Ασκήσεως που δεν διέρρευσε τίποτα από κανέναν και πουθενά ...ούτε από τα γνωστά  στους διαδρόμους του Υπουργείου !

Για την Δυσκολία της Ασκήσεως ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωσταράκος απένειμε τα εύσημα στα ''παιδιά'' της Αντίδρασης και της Αεράμυνας όπως χαρακτηριστικά έγραψε !
Αν το ΄΄διαβάσουμε ''το μήνυμα γράφει  για ΄΄καλή χρονιά'' ....Θα έχουμε από ότι φαίνεται πολύ μεγάλη χρονιά στους φετινούς'' ΠΥΡΠΟΛΗΤΕΣ''  και μάλλον και πολύ ποιο δύσκολους και πολύπλοκους !


Michalis Kostarakos ‏@Kostarakos
Συγχαρητήρια στα παιδιά της Δύναμης Αμεσης Αντίδρασης και της Αεράμυνας για το σημερινό ΠΥΡΠΟΛΗΤΉ 1. Ειμαστε εδώ. Καλη αρχή και Καλή Χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: