Σάββατο, 23 Μαρτίου 2013

Σφήνα των ΗΠΑ στο αέριο της Κύπρου...Για ''ακριβοδίκαια μοιρασιά'' δηλώνει η κ. Νούλαντ

Kατεβάστε το BLOG μας " THE GREEKS " στο κινητό σας από εδώ: http://www.appsgeyser.com/getwidget/THE%20GREEKSΛύκοι κοντοζυγώνουν την Πατρίδα και όταν οσμίζονται αίμα ...τρελαίνονται !
Απαντώντας σε ερώτηση για τη θέση των ΗΠΑ στο "ενεργειακό παιχνίδι"
που παίζεται από πολλές χώρες στη Μεσόγειο, η κ. Νούλαντ
δήλωσε ότι «οι ΗΠΑ υποστηρίζουν το δικαίωμα της Κύπρου να ερευνήσει για ενέργεια ανοιχτά των ακτών της και συνεχίζει να το υποστηρίζει.
 Την ίδια στιγμή, υποστηρίζουμε την κυπριακής ιδιοκτησίας διαπραγματευτική διαδικασία, στα πλαίσια των καλών υπηρεσιών των Ηνωμένων Εθνών, για την επανένωση του νησιού σε μία διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία», επισήμανε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι «οι ΗΠΑ πιστεύουν πως τα αποθέματα αερίου του νησιού και όλοι οι φυσικοί πόροι θα πρέπει να μοιραστούν ακριβοδίκαια, στο πλαίσιο μιας συνολικής διευθέτησης».
Το πως απιζεται το παιχνίδι πήραμε μια γεύση το πώς θα τελειώσει δεν το ξέρουμε και αυτοί που το πάιζουν αντράκια εκ τους ασφαλούς καλά θα κάνουν να αναλογιστούν τι μπορεί αύριο κιόλας να μας βρεί !
Τόσα χρόνια σε τίποτε δεν είμασταν αυτάρκεις δεν έχουμε απολύτως τίποτα δεν παράγουμε κάτι ,ούτε έχουμε κάτι να περιμένουμε!
Με μια κίνηση ο Μαύρος μας άδειασε ενώ πρίν είχε αδειάσει την Κύπρο ο Ξανθός  και καλάο Μαύρος ειναι Μουσουλμάνος ,αλλά ο Ξανθός που Χριστώ πιστεύει ; Καλά κρασιά Πατριώτες ,τα γράφαμε αλλά δεν μας ακούγατε !
Μας μεγάλωσαν ανίκανοι και μας έκαναν ανικάνους ...Κρίμα !

Δεν υπάρχουν σχόλια: