Σάββατο, 23 Μαρτίου 2013

Κλέινουν τα μέτωπα οι Τούρκοι ...Έρχεται η σειρά μας ;

Kατεβάστε το BLOG μας " THE GREEKS " στο κινητό σας από εδώ: http://www.appsgeyser.com/getwidget/THE%20GREEKS


Συγγνώμη Νετανιάχου σε Ερντογάν για την επιδρομή στο Μαβί Μαρμαρά ...

Μετά το κλείσιμο του μετώπου με τους Κούρδους κλείνουν και την βεντέτα  με το Ισραήλ...

Τι θα έρθει μετά ;

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, απολογήθηκε στον τούρκο ομόλογό του, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, για τον θάνατο τούρκων ακτιβιστών οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους το 2010, κατά τη διάρκεια επέμβασης ισραηλινών στρατιωτών σε σκάφη φιλανθρωπικού στολίσκου που κατευθυνόταν στη Γάζα.
Όπως μεταδίδει το Reuters, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λευκού Οίκου που εκδόθηκε μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης του Μπαράκ Ομπάμα στο Ισραήλ, οι κ.κ. Νετανιάχου και Ερντογάν είχαν τηλεφωνική επικοινωνία σήμερα.

«Οι ΗΠΑ εκτιμούν βαθύτατα τη στενή συνεργασία μας με την Τουρκία και το Ισραήλ και αποδίδουμε μεγάλη σημασία στην αποκατάσταση των θετικών σχέσεων τους με στόχο την προώθηση της ασφάλεια και ειρήνη στην περιοχή» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Λ. Οίκος.

Ο κ. Νετανιάχου σημείωσε ότι είναι έτοιμος να συμφωνήσει σε καταβολή αποζημιώσεων στις οικογένειες των εννέα θυμάτων τουρκικής εθνικότητας στη συμπλοκή στο κατάστρωμα του Μαβί Μαρμαρά, ενώ από την πλευρά του ο

πρωθυπουργός της Τουρκίας φέρεται να αποδέχθηκε τη συγγνώμη του ισραηλινού ομολόγου του και να συμφώνησε μαζί του σε ό,τι αφορά την ανάγκη ομαλοποίησης των σχέσεων Τουρκίας – Ισραήλ. 
 
Μετά το μέτωπο των Κούρδων που κλείνει στο μαλακό υπογάστριο της Τουρκίας  και την αποδέσμευση χιλιάδων μαχητών  και Αεροσκαφών αλλά και μαχητικών ελικοπτέρων  ,τα σχέδια αλλάζουν για την Τουρκία και τον Τουρκικό Στρατό !
 
Σίγουρα θα πρέπει να θεωρούμε την μεταφορά δυνάμεων απο τα ΝΑ σύνορα της Τουρκίας και την ενδυνάμωση της Στρατιάς Αιγαίου με τους κοκκινομπερέδες που δρουν στο όρος Καντίλ
Σίγουρα θα δούμε την μεταστάθμευση μαχητικών αεροσκαφών στα παράλια της Μικράς Ασίας με τις δεκάδες πλέον εξόδους καθημερινά στο Αιγαίο !
 
Επίσης η Τουρκία με την συνδρομή του Ομπάμα κλείνει την βεντέτα που είχε ανοίξει με το Ισραήλ και σίγουρα θα δούμε τα Ισραηλινά προγράμματα να τρέχουν ξανά στα F-16 των Τούρκων !
 
Συμπέρασμα αφού η Τουρκία κλείνει όλα τα μέτωπα με όλους τους γειτόνους  έρχεται και η σειρά μας ; και αν ναι πόσο έτοιμοι είμαστε εμείς και μάλιστα οι πολιτικοί μας Κυβέρνηση αλλά και αντιπολίτευση ;
 
Τα χειρότερα έρχονται ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: