Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ - ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ PDF. ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ

Kατεβάστε το BLOG μας " THE GREEKS " στο κινητό σας από εδώ: http://www.appsgeyser.com/getwidget/THE%20GREEKS

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΝΤΥΠΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!


ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ PDF ΕΔΩΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΥΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ!!!!

https://www.facebook.com/groups/560587423978708/Η ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΕΝΤΥΠΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΠΑΝΔΡΩΘΕΙ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ (ΟΜΑΔΕΣ, ΥΠΟΟΜΑΔΕΣ) ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ), ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΟΣ ΜΑΣ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ,ΜΟΛΙΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΉΦΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΝΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΝΤΥΠΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΟΜΑΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΝ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ,ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ.
ΟΣΟΙ ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΤΟ ΟΧΗΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΙΞΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ,ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ , ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΔΡΑΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ.
ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ!! ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
Η ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΕΝΤΥΠΩΝ

ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ!! ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
 
 
Πηγή:http://end-artemi-sorra-cyprus.blogspot.gr/2013/09/pdf.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: