Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου 2013

H αντεπίθεση των Ενόπλων Δυνάμεων μόλις άρχισε...Ενώ εντυπωσιακή είναι η διαθεσιμότητα της ΠΑ & ΠΝ

Kατεβάστε το BLOG μας " THE GREEKS " στο κινητό σας από εδώ: http://www.appsgeyser.com/getwidget/THE%20GREEKS
Η Αναφορά του Επικεφαλής των Δυνάμεων στον Έβρο λιτή και εντυπωσιακή ...Αποστολή εξετέλέσθη, αναμένουμε διαταγές ! Η εντολή εδόθη:  Γενική αντεπίθεση κατα μήκος του μετώπου !


 Ενώ απο πρωί  πλέουν προς την Ν.Λέσβο   πολεμικά πλοία επιφανείας φορτωμένα με Άρματα και προσωπικό για την απόκρουση των εχθρικών Δυνάμεων που σύμφωνα με το σενάριο μετά απο πληροφορίες θα επιχειρήσουν απόβαση με ταυτόχρονη αεραπόβαση των Εχθρικών Δυνάμεων σε νησί του Αιγαίου !
Σε Κόκκινο συναγερμό οι Δυνάμεις της Νήσου ενώ οι Μονάδες και οι Έφεδροι που έχουν επιστρατευθεί με μυστική επιστράτευση είναι ήδη στους χώρους διασποράς των Μονάδων,ενώ έχουν ταχθεί όλα τα διαθέσιμα πυροβόλα έτοιμα για βολές
Την Ελληνική Αρμάδα του Πολεμικού Ναυτικού υποστηρίζουν μαχητικά ενώ τα δίλιτρα της ΠΑ τα γνωστά 2000-5 έχουν κυριαρχήσει στον Αέρα 
Το γνωστά ιπτάμενα ZUBR του Πολεμικού Ναυτικού  έχοντας καταδρομείς αλλά και τους Πεζοναύτες του 525 ΤΠΖ με όλα τα μηχανοκίνητα μέσα θα πραγματοποιήσουν απόβαση σε Εχθρικό ¨εδαφος εκεί που δεν το περιμένει ο εχθρός ...
Αυτό είναι η πρώτη φορά που προβλέπεται σε σενάριο Ασκήσεων των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων  και μάλιστα Εθνικής Διακλαδικής !
Το καλύτερο από όλα είναι οτι κανείς δεν γνωρίζει που βρίσκονται ακριβώς οι άνδρες της Δύναμης ''Δ΄΄που έχουν αναπτυχθεί ΠΑΝΤΟΥ και αναμένουν διαταγές μόνο απο τον Α/ΓΕΕΘΑ ! 

Το ΠΝ από την πρώτη ημέρα συμμετέχει στην άσκηση, σε όλο το θαλάσσιο χώρο του Αιγαίου, με 77 μονάδες κρούσης και υποστήριξης με εξαιρετικά ποσοστά διαθεσιμότητας καθώς και 10 Ελικόπτερα !

Στην ΠΑ τα  μαχητικά μας έχουν πραγματοποιήσει πάνω απο 200 εξόδους απο το 'Εβρο μέχρι το Καστελόριζο  ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες σε κάθε έξοδο Τούρκικου μαχητικού καταφτάνουν πάνω απο 6 ελληνικά σε χρόνο DT ...Αχ να μην είχαμε και την οικονομία στα καύσιμα !

Συνεχίζεται και ο Κυβερνοπόλεμος των εχθροπραξιών με στόχο το ηθικού των αμάχων του εχθρού !

Δεν υπάρχουν σχόλια: