Παρασκευή, 1 Νοεμβρίου 2013

Κατηγορούμενος ο Καρχιμάκης για παραβίαση μυστικών.

Kατεβάστε το BLOG μας " THE GREEKS " στο κινητό σας από εδώ: http://www.appsgeyser.com/getwidget/THE%20GREEKS
Κατηγορούμενος ο Καρχιμάκης για παραβίαση μυστικών


Του Γιώργου Ντουδεσκέα
Για ηθική αυτουργία  στην κακουργηματική πράξη της παραβίασης μυστικών της πολιτείας καλείται να απολογηθεί την Παρασκευή  8 Νοεμβρίου ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης, από τον 3ο τακτικό ανακριτή Δημήτρη Φούκα που χειρίζεται την υπόθεση των υποκλοπών και του σχεδίου δολοφονίας κατά του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Realnews, ο δικαστικός λειτουργός πριν στείλει την κλήση είχε πραγματοποιήσει αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του πρώην βουλευτή όπου βρέθηκε διαβαθμισμένο έγγραφο που αφορούσε στην πολεμική αεροπορία, την περίοδο μάλιστα που ο Μ. Καρχιμάκης ήταν σκιώδης υπουργός Άμυνας. Επίσης κατασχέθηκαν έγγραφα που αφορούσαν σε πολιτικά σκάνδαλα της περιόδου 2005-2007. Στο πλαίσιο της ίδιας έρευνας απολογήθηκε πρωην υπάλληλος της ΕΥΠ για την κατηγορία της φυσικής αυτουργίας σε παραβίαση μυστικών της πολιτείας και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Πολλά  και σημαντικά  στοιχεία  που επιβεβαιώθηκαν στη συνέχεια μέσα από την έρευνα του ανακριτή, έδωσε, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, μάρτυρας-κλειδί, ο οποίος υπέδειξε συγκεκριμένο πρόσωπο αμερικανικής καταγωγής ως τον άνθρωπο που είχε κομβικό ρόλο στις υποκλοπές.
Την ίδια ώρα ο 3ος τακτικός  ανακριτής αποστέλλει  δύο αιτήματα δικαστικής συνδρομής σε Αμερική και Ρωσία.
Το πρώτο αφορά στοιχεία για τηλεφωνικούς αριθμούς στο Μέριλαντ που επικοινώνησαν την περίοδο 2004-2005  με τα καρτοκινητά-σκιές των υποκλοπέων στην Ελλάδα οι οποίοι ήταν υπάλληλοι της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα. Με το δεύτερο, που απευθύνεται στις δικαστικές αρχές της Ρωσίας –καθώς οι μυστικές ρωσικές υπηρεσίες είχαν ανακαλύψει σύμφωνα με δημοσιεύματα ότι υπήρχε σχέδιο δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή και για τούτο είχαν ενημερώσει τη χώρα μας- ο κ.Φούκας ζητά να ληφθεί κατάθεση από πρόσωπο που είχε πρωταγωνιστήσει στην συγκεκριμένη έρευνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: