Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2013

EΚΕΙ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ :Έγραψαν πάνω στην ελληνική σημαία "πωλείται"...ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

GreenEnergyParts.com | Solar Energy Systems GreenEnergyParts.com | Solar Energy Systems


 
Σάλο έχει προκαλέσει στην Ολλανδία η αντίδραση Ελλήνων σε διαφημιστικό πανό θεατρικής παράστασης που αναφερόταν στην ελληνική κρίση.
Ομάδα περίπου επτά Ελλήνων της Ουτρέχτης έσκισαν πανό θεάτρου στο οποίο και πάνω από την Ελληνική σημαία αναγραφόταν η λέξη SALE (πωλείται), ενώ από κάτω έγραφε στα Ολλανδικά:
«Griekenland in de uitverkoop!» (Η Ελλάδα πωλείται!)
Πρόκειται για παράσταση της θεατρικής ομάδας «New Utrecht Drama» στο θέατρο Kikker της Ουτρέχτης η οποία - όπως γράφει η ιστοσελίδα του θεάτρου - θα εξετάσει εαν η πιθανή χρεοκοπία της Ελλάδας έχει επιπτώσεις και σε εκείνα που έχει προσφέρει ο Ελληνικός πολιτισμός στην δημοκρατία, τις επιστήμες, την φιλοσοφία και το θέατρο.
Στην διάρκεια της παράστασης θα γίνονται φιλοσοφικές συζητήσεις , ενώ την ημέρα θα πωλούνται και Ελληνικά προιόντα.
Όπως έγραψε η Ολλανδική ηλεκτρονική εφημερίδα ad.nl , σε άρθρο υπο τον τίτλο "Προσβεβλημένοι Έλληνες γκρέμισαν πανό", δύο από τους Έλληνες που έσκισαν το πανό συνελήφθησαν, ενώ σύμφωνα με τον καλλιτεχνικό διευθυντή της θεατρικής ομάδας Greg Nottrot , (ο ίδιος είπε πως είναι μισός Έλληνας), «η Ελλάδα είναι το παράδειγμα για την παραγωγή της κρίσης, επειδή είναι το λίκνο του σύγχρονου πολιτισμού. «Το ερώτημα που θέτουμε είναι αν υπάρχει κρίση και στην αξία του διαλόγου και της συζήτησης. Αν δείτε τι έχει συμβεί τώρα, νομίζετε ότι έχει δοθεί η απάντηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: