Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2013

B.Πούτιν: "Oι μετανάστες να σέβονται νόμους και παραδόσεις"

Kατεβάστε το BLOG μας " THE GREEKS " στο κινητό σας από εδώ: http://www.appsgeyser.com/getwidget/THE%20GREEKS


Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαδίμιρ Πούτιν δήλωσε ότι "πρέπει να ζητάμε από τους μετανάστες τον απόλυτο σεβασμό των νόμων μας, των παραδόσεων και του πολιτισμού των περιοχών όπου έρχονται για να εγκατασταθούν. Είναι πολύπλοκη και δύσκολη υπόθεση ", επισήμανε ο Πρόεδρος στη συνάντηση με τον αρχηγό του Κόμματος Φιλελευθέρων Βλαδίμιρ Ζιρινόβσκι.
Ο Ζιρινόβσκι πρότεινε στον Πούτιν να ενισχυθεί η μεταναστευτική πολιτική και την μεγαλύτερη ευθύνη να αποκτήσουν οι εργοδότες. "Μπορεί την περισσότερη ευθύνη να την εναποθέσουμε στους εργοδότες ώστε να χρησιμοποιούν το εργατικό δυναμικό από το εξωτερικό μόνο στα επιτρεπόμενα πλαίσια", είπε ο Ζιρινόβσκι.
Ο Πρόεδρος της Ρωσίας ζήτησε  από τον αρχηγό του Κόμματος των Φιλελευθέρων να μην απευθύνεται στους ψηφοφόρους του εις βάρος των θεμελιωδών αξιών της Ρωσίας. "Σας απευθύνω μια παράκληση. Έχετε πιστούς ψηφοφόρους <…> Γι’ αυτό, νομίζω, δεν χρειάζεται να απευθύνεστε σ’ ένα μέρος των ψηφοφόρων σας με υποσχέσεις εις βάρος των θεμελιωδών συμφερόντων της χώρας μας ", είπε ο Πούτιν στη συνάντηση με τον Ζιρινόβσκι.
Τέλος ο Ζιρινόβσκι εξέφρασε την άποψη ότι πρέπει να ελέγχεται η γεννητικότητα στο Βόρειο Καύκασο για την καταπολέμηση της τρομοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: