Σάββατο, 1 Μαρτίου 2014

ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΤΟΥ

Kατεβάστε το BLOG μας " THE GREEKS " στο κινητό σας από εδώ: http://www.appsgeyser.com/getwidget/THE%20GREEKS
ΦΩΤΟ-Άφησαν στο δρόμο ζευγάρι ηλικιωμένων
Μια τραγωδία ζουν δύο ηλικιωμένα αδέλφια στην Λαμία. Οι δύο ηλικιωμένοι ζούσαν για πολλά χρόνια μέσα σε ένα σπίτι-τρώγλη, χωρίς ρεύμα, χωρίς τουαλέτα, μέσα σε ένα βουνό, κυριολεκτικά, από σκουπίδια, μαζί με ποντίκια και γάτες.
Πριν από δυο μήνες-μετά από προσωπική παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας, Νικήτα Θεολογίτη-δόθηκε ένα τέλος στο μαρτύριό τους, αφού το σπίτι σφραγίστηκε και τα δυο ηλικιωμένα αδέλφια μεταφέρθηκαν σε ίδρυμα στην Αθήνα.
Ωστόσο, τα δύο αδέλφια, ένας άνδρας και μια γυναίκα, έλαβαν εξιτήριο από το Δαφνί, όπου είχαν μεταφερθεί, και βρέθηκαν ξανά να ζουν μέσα στο κρύο στο παράπηγμά τους.
Οι γείτονές τους, οι οποίοι τους έδωσαν φαγητό και κουβέρτες, κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ενώ απευθύνουν έκκληση στον εισαγγελέα ώστε να παρέμβει και πάλι για να δοθεί οριστική λύση.
«Τι θα γίνουν αυτοί οι άνθρωποι θα πεθάνουν αν μείνουν έξω στο δρόμο. Το σπίτι δεν κατοικείται είναι γεμάτο σκουπίδια. Πως είναι δυνατόν να τους άφησαν πάλι στο δρόμο; Υπάρχει κράτος – πρόνοια;», καταγγέλλει ένας γείτονας των ηλικιωμένων στο lamiareport.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: