Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2016

Ο Λαός της Ελλάδας αναζητά έναν Ηγέτη …Υπάρχει κανένας;

Kατεβάστε το BLOG μας " THE GREEKS " στο κινητό σας από εδώ: http://www.appsgeyser.com/getwidget/THE%20GREEKS

 
FCJG300-0098Χορτάσαμε σφαλιάρες και ρόχαλα …Καθημερινά διάφοροι τυχάρπαστοι πρώην μπράβοι και φονιάδες αμάχων   των Βαλκανίων, που τους ταΐζαμε ψίχουλα τσιγάρα  μερικά  χρόνια και μπλου τζήν τις πουτάνες , τώρα φτάσαμε να μας κουνάνε τα δάκτυλα !
Ολάκερη χώρα των Ελλήνων και τρέμει ένα μυξιάρικο από την Ρουμανία που αν τις δώσεις μια σφαλιάρα θα τρέξει να βρει ανηφόρα να σταματήσει …Από την Ρουμανία μια χώρα που πέρναγες με το λεωφορείο και φώναζαν  κρεμασμένοι στα παράθυρα χλεπ (ψωμί ) οι ψωμόλυσσες !
agrotes-317268Ήρθανε οι Ευρωπαίοι τους πήρε ο Καμμένος και τους  πήγε πιλάλα να τους δείξει που θα γίνουν τα ανοιχτά Στρατόπεδα των λαθρομεταναστών στην Επικράτεια της Ελλάδας  ,που αφού  τους ταΐσουμε και τους κοιμίσουμε θα τους  αφήσουμε να  γαμ$#$υν και τις γυναίκες μας !
Βάλαμε τον Στρατό  και τα παιδιά μας να γίνουν υπηρέτες των λαθρομεταναστών για να μην μαλώσουν οι αχαμνοί των Βρυξελλών ,που το παίζουν ψυχοπονιάρηδες αρκεί να μην πάνε οι πεινασμένοι στην πόρτα τους !019009938_40300ssss
Στα τέσσερα εμείς ,ότι μας λένε τους ακούμε με προσοχή τους αχαμνούς ,αντί να τους διαλοστείλουμε και να πάρουμε την Πατρίδα στα χέρια μας !
Πόσο μας θυμίζει αυτή η ιστορία το βρώμικο 2004 μόνο σε εμάς έβγαζαν κίτρινη κάρτα οι Αθάνατοι του Κερατά για να πάρουν τις Μίζες απο τους  Εργολάβους …Μόνο εμείς στήσαμε κτίρια απο Μπετόν για να οικονομήσουν οι μεσάζοντες και τότε φτάσαμε στο παραπέντε και τώρα μας απειλούν πάλι με κάρτες!kammenos-750-800x465
Τρέχει ο Καμμένος όχι βέβαια αυτός αλλά το Στράτευμα να υλοποιήσει τις εντολές των Ευρωπαίων ..Χαμογελά ο Ερντογάν που μόνο και μόνο με απειλή πήρε  τρία 3 δις απαιτεί 5 δις και θα πάρει  9 που λέει ότι έχει ξοδέψει !
Μήπως  είναι μορφωμένος και τεχνοκράτης ο Ερντογάν ούτε Τούρκικα καλά΄δεν μιλάει αλλά αγαπάει την Χώρα του και παίζει τους Ξενέρωτους Ευρωπαίους στα δάκτυλά του !
Για δείξτε μας έναν Έλληνα Πολιτικό που να μπορεί να σταθεί στο μπόι του ; Πήρε μια χώρα με πληθωρισμό 80%  και την έκανε Υπερδύναμη και εμείς κατρακυλάμε στα τάρταρα και ακόμη περισσότερο !
Μας προγκάνε ακόμη και οι Σκοπιανοί που αν τους πάρεις παραμάζωμα θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν …Πότε μωρέ θα σηκώσουμε το κεφάλι ;
Τους δοκιμάσαμε όλους Δεξιούς Κεντρώους Αριστερούς ,πάρε τον Ένας  και βάρα τον άλλον ..Είδατε να ξεχωρίζει κανένας και ξέρετε γιατί γιατί δεν θέλει κανένας να χάσει ο ξεβόλεμά του !
Μας απαγόρεψαν να αγοράζουμε οτι θέλουμε αν και ζούμε σε ελεύθερη αγορά και πρώην υπουργός  μυξόκλαιγε γιατί  λέει γιατί δεν θα μπορούσε να αγοράσει εφαρμογή για το Iphone  του ..Κατάντια ρε!!!agrotes-kriti1445358989
Από σήμερα όμως κάτι άλλαξε σε αυτόν εδώ το τόπο ο Λαός που καθημερινά χλευάζεται αντέδρασε και βγήκε στον δρόμο ..είναι μεγάλη ημέρα και ίσως και να είναι και σημαδιακή !
Όμως αυτός ο Λαός  αναζητά έναν Ηγέτη μέσα από τα σπλάχνα του …Έναν δικό του Ηγέτη έναν Πλαστήρα που δεν θα τον επιβάλλουν οι ξένοι σύμφωνα με τα συμφέροντά τους, αλλά να υπηρετήσει τα συμφέροντα του Λαού του …Να αγριέψει να τα βάλει με όλους τους ξενέρωτους της Δεξιάς και τους  φευγάτους της Αριστεράς ιδεολογίας !

Έναν Ηγέτη Μωρέ …Έναν Έλληνα που να μπορεί να πεί και κανά  όχι …Υπάρχει Κανείς ;

 

πηγή: veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: