Κυριακή, 3 Απριλίου 2016

Απειλούν να κατεδαφίσουν το Στρατόπεδο οι Λάθρο (video)…έδωσαν διορία μέχρι την Κυριακή !!

Kατεβάστε το BLOG μας " THE GREEKS " στο κινητό σας από εδώ: http://www.appsgeyser.com/getwidget/THE%20GREEKS


Απειλούν να κατεδαφίσουν το Στρατόπεδο οι Λάθρο (video)…έδωσαν διορία μέχρι την Κυριακή !!

giannena2Αρνούνται να μπούνε στον Καταυλισμό οι λάθρο στο Στρατιωτικό αεροδρόμιο στον Κατσικά  Ιωαννίνων !και απειλούν να τα κάνουν όλα ρημαδιό αν μέχρι την Κυριακή δεν ικανοποιηθούν !!Κατάντια ρε στο καφενείο που το λένε Ελλάς!45

Ομάδες λαθροπροσφύγων, που διαμένουν στον καταυλισμό απειλούν πως εάν μέχρι αύριο, δεν λυθούν ζητήματα διαβίωσης, όπως οι συνθήκες υγιεινής θα καταστρέψουν τις σκηνές και θα φύγουν…Άγνωστο για που αφού η κανείς δεν μπορεί να τους συλλάβει για παράνομη είσοδο σύμφωνα με το λαθρο νομοσχέδιο που ψήφισε και ο Καμμένος με τους Ανεξάρτητους !
Έκρυθμη είναι η κατάσταση στο το παλιό στρατιωτικό αεροδρόμιο στον Κατσικά, ύστερα από την άρνηση των λαθροπροσφύγων να κατέβουν από τα λεωφορεία με τα οποία έφτασαν στα Ιωάννινα από τον Πειραιά το βράδυ της Παρασκευής.
Οι Λάθρο καταγγέλλουν πως στον καταυλισμό δεν υπάρχει ζεστό νερό, θέρμανση και στρώματα σε πολλές σκηνές …Στη πατρίδα τους δεν είχαν ούτε νερό ,ούτε ηλεκτρικό αλλά εδώ απαιτούν τα πάντα και μάλιστα με απειλές ,λές και εμείς είμαστε εδώ για τους υπηρετούμε !
Το απόγευμα της Παρασκευής μετά την αναχώρηση των τεσσάρων λεωφορείων με 210 λαθροπρόσφυγες, που επίσης αρνήθηκαν να μπουν στο κέντρο φιλοξενίας, η κατάσταση εκτονώθηκε προσωρινά.
Στις 9:30 τη νύχτα η άφιξη των δύο λεωφορείων με 70 πρόσφυγες προκάλεσε και πάλι ένταση. Οι λαθροπρόσφυγες μόλις αντίκρισαν τις σκηνές και όχι κτίρια  ,ενημερώθηκαν δε από τους συμπατριώτες τους για τις συνθήκες, δεν θέλησαν να κατέβουν από τα λεωφορεία όπου παραμένουν έως αυτή την ώρα.
Δείτε τι απαιτεί ο Λάθρο με θράσος απο το Μπου@ρδ@λο που το λένε ΕΛΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: